Aura Smart Air rekent af met COVID-19 in uw klaslokaal!

We hoeven u niet te vertellen wat een impact de coronacrisis heeft op school. Juffen, meesters en docenten hebben al hun creativiteit gebruikt om hun leerlingen zo goed mogelijk bij te staan bij het leren thuis. Nu de scholen weer open zijn, staan we voor nieuwe uitdagingen. Hoe zorgen we ervoor dat iedereen veilig kan werken en leren?

Goede ventilatie met buitenlucht is het toverwoord, maar wat als u die mogelijkheden niet kan bieden? Zijn aanpassingen aan het bestaande ventilatiesysteem op uw school te duur? Of is het bouwkundig gezien niet mogelijk? Kunnen de ramen niet of onvoldoende open? Budgettaire redenen of bouwkundige uitdagingen kunnen een streep trekken door uw plannen. Voor al deze vraagstukken zijn de Aura Smart Air units een kostenbesparende en praktische oplossing. Er is alleen een stopcontact en WiFi nodig.

Hoe werkt het?

Aura Smart Air filtert in 1 uur 2,5 x de ruimte en vernietigt bovendien de celmembranen van het COVID-19 virus. Zo biedt u snel en tegen lage kosten direct een goede en gezonde binnenlucht aan uw leerlingen en leerkrachten!

Luchtkwaliteit heeft invloed op uw gezondheid, vooral op die van uw longen. Dit geldt voor de buitenlucht, maar zeker ook voor de lucht in het klaslokaal. Wist u dat de kwaliteit van de binnenlucht vaak 5 x slechter is dan de buitenlucht? En dat de luchtkwaliteit binnen een klaslokaal een hoge concentratie fijnstof heeft, wat kan leiden tot allerlei gezondheidsklachten, concentratieverlies en slaapproblemen?
(Lees het TNO rapport uit 2019)

Bij de les blijven.

Door het COVID-19 virus zijn we ons er nog meer van bewust hoe gevaarlijk het voor onze gezondheid is als we in slecht geventileerde ruimtes zijn. Aura Smart Air zorgt er voor dat uw leerlingen en leerkrachten schone en gezonde lucht inademen en ‘bij de les blijven’. Het zuivert de lucht voor 99,9% van virussen (waaronder ook het COVID-19 virus), bacteriën, pollen en schimmels. De schone lucht voorkomt daarnaast problemen met slapen en concentratie.

CO2 waardes realtime meten!

Via de app kan de leerkracht realtime de CO2 waarde in het klaslokaal aflezen. Meten is weten, zo kan de leerkracht ingrijpen wanneer de CO2 waarde te hoog wordt in het klaslokaal.

Gemakkelijke bediening per klaslokaal

Aura Smart Air geavanceerd filter zuivert de lucht binnenshuis en rekent af met het Covid-19 virus.

Elke leraar wordt met de app op de hoogte gebracht van de kwaliteit van de binnenlucht in het klaslokaal. Als er wel een raam opengezet kan worden, dan zal de app dit ook vermelden in combinatie met de gemeten buitenlucht en de ingestelde waarden van de Aura Smart Air unit.

Abonnement of kopen!

Aura Smart Air units zijn te koop of te verkrijgen in een voordelig abonnement van 24 of 36 maanden. Eén Aura Smart Air unit kan 50m2 beslaan, daarom heeft uw schoolgebouw er meer dan één nodig. Wij bieden kortingen aan op een bestelling van meerdere units of u kunt kiezen voor een aantrekkelijk abonnement waarin ook de extra filters en gebruik van de app zijn meegenomen. Zo bespaart u enorm op grote investeringen. Bovendien kunnen wij de Aura Smart Air units ook voor u plaatsen, aansluiten en inregelen. Wij vertellen u daar graag meer over.

Kies voor Aura Air in uw schoolgebouw

• Omdat de gezondheid van uw leerlingen en leerkrachten op #1 staan
• Omdat u zich aan de opgelegde regelgeving wilt houden
• Ook wanneer er geen hoge budgetten zijn, een abonnement is dan de beste keuze

Wilt u:

• Het beste voor uw leerlingen en leerkrachten?
• Dat er altijd veilig en zorgeloos les kan worden gegeven, ook tijdens een pandemie?
• Aura Smart Air units kopen of gebruiken via een abonnement?

Maak dan een afspraak met ons enthousiast team

• Wij komen vrijblijvend bij u langs
• U ontvangt een demo en uitleg over Aura Air
• U krijgt inzage in de onderzoeksresultaten

Aura Smart Air geavanceerd filter zuivert de lucht binnenshuis en rekent af met het Covid-19 virus.
error: Content is protected !!