Sheba Medical Center

‘Sheba Medical Center wordt gerangschikt als # 9 van de beste ziekenhuizen in de wereld, en wordt aangehaald als een voorloper in de medische wetenschap en biotechnologische innovatie, zowel in het Midden-Oosten als wereldwijd. Sheba werkt continu samen via internationale vergaderingen om biotechnologie, medische innovatie en ziekenhuissystemen vooruit te helpen. In het bijzonder prees het Newsweek-rapport Sheba’s brede scala aan uitzonderlijke medische afdelingen en specialiteiten, de band met de Universiteit van Tel Aviv en de behandeling van meer dan een miljoen patiënten per jaar.’

– Newsweek magazine 2020

Aura Smart Air geavanceerd filter zuivert de lucht binnenshuis en rekent af met het Covid-19 virus.

Proefopstelling Aura Smart Air

Vóórdat het COVID-19 virus wereldwijd om zich heen greep was er al een intensieve samenwerking tussen het Sheba Medical Center ziekenhuis in Israël en de fabrikant van Aura Smart Air. De ontwikkeling van deze Aura Smart Air unit is mede te danken aan deze intensieve samenwerking en proefopstellingen. Wij delen graag hun bevindingen:

COVID-19 test Aura Smart Air whitepaper

Het Sheba Medical Center heeft een COVID-19 test uitgevoerd met de Aura Smart Air unit. Zie de uitkomst hiervan gepubliceerd in dit whitepaper:

In deze PDF kunt u nog meer lezen over de test in het Sheba Medical Centre

error: Content is protected !!