Aura Smart Air in uw hotel

“Steeds meer hotels voegen luchtreinigers en filters toe aan hun hotelkamers.
Ofwel omdat de buitenlucht is vervuild ofwel omdat gasten ze eisen wegens gezondheidsproblemen.”

– The New York Times 2019

Aura Smart Air rekent af met COVID-19 in uw hotelkamer!

Door het COVID-19 virus zijn we ons er nog meer van bewust hoe gevaarlijk het voor onze gezondheid is als we in slecht geventileerde ruimtes zijn. De ernstige gevolgen van deze wereldwijde crisis zijn elke dag op het nieuws te zien. 

Goede ventilatie met buitenlucht is het toverwoord, maar wat als u die mogelijkheden niet kan bieden? Zijn aanpassingen aan het bestaande ventilatiesysteem in uw hotel te duur? Of is het bouwkundig gezien niet mogelijk? Kunnen de ramen niet of onvoldoende open? Budgettaire redenen of bouwkundige uitdagingen kunnen een streep trekken door uw plannen. Voor al deze vraagstukken zijn de Aura Smart Air units een kostenbesparende en praktische oplossing. Er is alleen een stopcontact en WiFi nodig.

Aura Smart Air filtert in 1 uur 2,5 x de ruimte en vernietigt bovendien de celmembranen van het COVID-19 virus. Zo biedt u snel en tegen lage kosten direct een goede en gezonde binnenlucht aan uw gasten en personeel!

Zorgeloos overnachten, ook in tijden van corona

Aura Smart Air biedt uw hotelgasten een veilige hotelkamer want het zuivert de binnenlucht voor 99,9% van bacteriën, pollen, fijnstof, schimmels en virussen, waaronder ook het COVID-19 virus!

 

Nieuw USP voor uw hotel

Neem de angst weg bij uw hotelgasten en laat ze met een gerust hart hun verblijf in uw hotel boeken, want elke ruimte voorzien van een Aura Smart Air unit zuivert de binnenlucht. Een nieuw USP voor uw hotel, bovendien financieel interessant want uit onderzoek blijkt dat gasten meer willen betalen voor een kamer met betere luchtkwaliteit. Wij vertellen u er graag meer over.

Aura Smart Air geavanceerd filter zuivert de lucht binnenshuis en rekent af met het Covid-19 virus.

“I believe the hospitality industry is hyper competitive. Aura Smart Air could be the next brand differentiator. Every hotel brand is selling a story or a life style and Aura Smart Air fits all lifestyles. During the pilot process, our guest woke up refreshed and Aura air made it possible”.

– Nick Larusso General Manager Hilton Hotel Hartford

Wat blijkt na een pilot met Aura Smart Air in het Hilton Hotel Hartford?

• 82% van de gasten vindt de luchtkwaliteit in zijn/haar hotelkamer erg belangrijk
• 74% is bereid daar extra voor te betalen

Klik hier voor het Hilton rapport

Aura Smart Air is een alles-in-één systeem voor luchtzuivering in uw hotelkamer

Hotels kunnen een breed scala aan potentiële problemen hebben als het gaat om de kwaliteit van de binnenlucht. Vieze geuren en het ontbreken van schone lucht in de hotelkamer zijn ongewenst en leiden tot klantontevredenheid en slechte beoordelingen. Aura Smart Air is de betaalbare en beproefde oplossing.

Zo werkt het

Aura Smart Air filtert én desinfecteert binnenlucht via een uniek zuiveringsproces in 4 fasen, terwijl de kwaliteit ervan in realtime nauwlettend wordt bewaakt. Aura Smart Air maakt gebruik van een pre-filter, een gepatenteerd met koolstof en koper doordrenkt “Ray” -filter, een HEPA-filter, en ultraviolette UVC-LED techniek. De stereonisator genereert positieve en negatieve ionen om de binnenlucht op te frissen.

Handzame unit

De verrassend compacte unit kan aan de muur of het plafond worden gemonteerd en heeft alleen een stopcontact en WiFi nodig.

Via het dashboard programma realtime op de hoogte blijven

Aura Smart Air geavanceerd filter zuivert de lucht binnenshuis en rekent af met het Covid-19 virus.

Via het dashboard-programma realtime op de hoogte blijven

Via het optionele ‘dashboard-programma’ kan uw supervisor op een LED-scherm de luchtkwaliteit van alle Aura Smart Air units in de hotelkamers monitoren.

Wanneer de vooraf ingestelde waarden overschreden worden, of als een hotelgast toch een sigaret rookt in de kamer, wordt er een waarschuwing gegeven aan het centrale systeem zodat de supervisor actie kan ondernemen. Aura Smart Air detecteert rook, zelfs voordat de rookmelder dat doet.

Abonnement of kopen!

Aura Smart Air units zijn te koop of te verkrijgen in een voordelig abonnement van 24 of 36 maanden. Eén Aura Smart Air unit kan 50m2 beslaan, voldoende voor 1 hotelkamer. Wij bieden kortingen aan op een bestelling van meerdere units of u kunt kiezen voor een aantrekkelijk abonnement waarin ook de extra filters en gebruik van de app zijn meegenomen. Zo bespaart u enorm op grote investeringen. Bovendien kunnen wij de Aura Smart Air units ook voor u plaatsen, aansluiten en inregelen. Wij vertellen u daar graag meer over.

Informeer uw hotelgasten in de kamer

Met een A5 plexiglas tafelstandaard in de hotelkamer informeert u uw hotelgasten over de aanwezigheid van de Aura Smart Air unit. Met een korte uitleg in het Engels kunnen zij lezen hoe de Aura Smart Air unit de lucht in de kamer zuivert.

Aura Smart Air geavanceerd filter zuivert de lucht binnenshuis en rekent af met het Covid-19 virus.

Kies voor Aura Smart Air in uw hotel

 • Omdat volgens onderzoek onder hotelgasten 82% het belangrijk vindt om in een hotelkamer te verblijven waarvan de lucht schoon is en 74% bereid is om daar meer voor te betalen
 • Omdat u zich ook nu wilt blijven onderscheiden
 • Omdat Aura Smart Air de positie van uw hotel verbetert en versterkt.

Wilt u:

 • Het beste voor uw gasten en uw hotel(medewerkers)?
 • Uw positie als hotel verbeteren en versterken?
 • Uw gasten verwelkomen in een veilige omgeving met schone lucht, ook tijdens een pandemie?
 • Een hogere bezettingsgraad en meer winst genereren?
 • Aura Smart Air units kopen of gebruiken via een abonnement?

Maak dan een afspraak met ons enthousiast team

 • Wij komen vrijblijvend bij u langs
 • U ontvangt een demo en uitleg over Aura Smart Air
 • U krijgt inzicht in de onderzoeksresultaten
 • Wij tonen aan hoe u meteen vanaf de eerste maand winst zal maken
Hier wil ik meer over weten
Aura Smart Air geavanceerd filter zuivert de lucht binnenshuis en rekent af met het Covid-19 virus.
error: Content is protected !!