Aura Smart Air in uw kantoor

““De eerder genoemde superspreader-events tonen aan dat gedragsmaatregelen (zoals anderhalve meter afstand houden) schijnveiligheid bieden in afgesloten en slecht geventileerde ruimtes. We moeten ze natuurlijk wel in acht blijven nemen, maar aerosolen die virussen bevatten kunnen onder bepaalde omstandigheden tot drie uur in de binnenlucht blijven zweven. Daarom is het zo belangrijk om de binnenlucht continu te verdunnen, ofwel goed te ventileren.”

– REHVA dr. ir. Atze Boerstra

Aura Smart Air rekent af met COVID-19 op uw kantoor!

Door het COVID-19 virus zijn we ons er nog meer van bewust hoe gevaarlijk het voor onze gezondheid is als we in slecht geventileerde ruimtes zijn. De ernstige gevolgen van deze wereldwijde crisis zijn elke dag op het nieuws te zien.

De wetenschap toont inmiddels aan dat gedragsmaatregelen (zoals anderhalve meter afstand houden) schijnveiligheid bieden in afgesloten en slecht geventileerde ruimtes. We moeten ze natuurlijk wel in acht blijven nemen, maar aerosolen die virussen bevatten, kunnen onder bepaalde omstandigheden tot drie uur in de binnenlucht blijven zweven.

Goede ventilatie met buitenlucht is het toverwoord, maar wat als u die mogelijkheden niet kan bieden? Zijn aanpassingen aan het bestaande ventilatiesysteem in uw kantoor te duur? Of is het bouwkundig gezien niet mogelijk? Kunnen de ramen niet of onvoldoende open? Budgettaire redenen of bouwkundige uitdagingen kunnen een streep trekken door uw plannen. Voor al deze vraagstukken zijn de Aura Smart Air units een kostenbesparende en praktische oplossing. Er is alleen een stopcontact en WiFi nodig.

Aura Smart Air filtert in 1 uur 2,5 x de ruimte en vernietigt bovendien de celmembranen van het COVID-19 virus. Zo biedt u snel en tegen lage kosten direct een goede en gezonde binnenlucht aan uw personeel!

Zorgeloos werken, ook in tijden van corona

We hoeven u niet te vertellen wat een impact de coronacrisis heeft op bedrijven. Wellicht werken veel van uw medewerkers noodgedwongen thuis aan de keukentafel. Hoe fijn zou het zijn, wanneer zij weer in real life samen kunnen werken, vergaderen en een kop koffie drinken? Aura Air is de beproefde en betaalbare oplossing. Wij vertellen u er graag meer over.

Aura Smart Air biedt uw werknemers een veilige werkplek, want het zuivert de binnenlucht voor 99,9% van bacteriën, pollen, fijnstof, schimmels en virussen, waaronder ook het COVID-19 virus!

Neem de angst weg bij uw personeel

Neem de angst weg bij uw personeel en laat ze met een gerust hart hun werk doen op kantoor, want elke ruimte voorzien van een of meerdere Aura Smart Air units zuivert de binnenlucht.

Aura Smart Air geavanceerd filter zuivert de lucht binnenshuis en rekent af met het Covid-19 virus.

Veilig op kantoor weer aan het werk!

Elkaar in levenden lijve zien en fysiek samen werken, bevordert de team spirit. Ook levert het een positieve bijdrage aan de gezondheid van werknemers. Mensen houden van mensen. Aura Smart Air maakt het weer mogelijk om samen op kantoor te werken. Veilig en vertrouwd.

Aura Smart Air is een alles-in-één systeem voor luchtzuivering in uw kantoor

Kantoren kunnen een breed scala aan potentiële problemen hebben als het gaat om de kwaliteit van de binnenlucht. Vieze geuren en het ontbreken van schone lucht in de kantoren zijn ongewenst. De lucht is bijvoorbeeld te droog of te vochtig, waardoor medewerkers gezondheidsklachten ontwikkelen, zoals misselijkheid, duizeligheid en concentratieverlies. Dit kan zelfs leiden tot ziekmeldingen van uw werknemers.

Hoe werkt het?

Aura Air filtert én desinfecteert binnenlucht door middel van een uniek zuiveringsproces in 4 fasen, terwijl de kwaliteit ervan in realtime nauwlettend wordt bewaakt.

Aura Smart Air maakt gebruik van een pre-filter, een gepatenteerd met koolstof en koper doordrenkt ‘Ray’-filter, een HEPA-filter, en ultraviolette UVC-LED techniek. De stereonisator genereert positieve en negatieve ionen om de binnenlucht te zuiveren. Frisse lucht binnen, daar werken we beter bij.

Handzame unit

De verrassend compacte unit kan aan de muur of het plafond worden gemonteerd en heeft alleen een stopcontact en WiFi nodig.

Via het optionele ‘dashboard programma’ kan uw manager op een LED scherm de luchtkwaliteit van alle Aura Smart Air units in de kantoren monitoren.

Wanneer de vooraf ingestelde waarden overschreden worden ontvangt de manager een waarschuwing vanuit het centrale systeem.

Met de app realtime op de hoogte blijven

Aura Smart Air geavanceerd filter zuivert de lucht binnenshuis en rekent af met het Covid-19 virus.

Abonnement of kopen!

Aura Smart Air units zijn te koop of te verkrijgen in een voordelig abonnement van 24 of 36 maanden. Eén Aura Smart Air unit kan 50m2 beslaan. Wij bieden kortingen aan op een bestelling van meerdere units of u kunt kiezen voor een aantrekkelijk abonnement waarin ook de extra filters en gebruik van de app zijn meegenomen. Zo bespaart u enorm op grote investeringen. Bovendien kunnen wij de Aura Smart Air units ook voor u plaatsen, aansluiten en inregelen. Wij vertellen u daar graag meer over.

Kies voor Aura Smart Air in uw kantoor

  • Als u de gezondheid van uw personeel op #1 hebt staan
  • Omdat u zich ook nu wilt blijven onderscheiden
  • Omdat Aura Smart Air de positie van uw bedrijf verbetert en versterkt.

Wilt u:

  • Het beste voor u en uw werknemers?
  • Uw werknemers en bezoekers verwelkomen in een veilige omgeving met schone lucht, ook tijdens een pandemie?
  • Meer winst genereren?
  • Aura Smart Air units kopen of gebruiken via een abonnement?

Maak dan een afspraak met ons enthousiast team

  • Wij komen vrijblijvend bij u langs
  • U ontvangt een demo en uitleg over Aura Smart Air
  • U krijgt inzage in de onderzoeksresultaten
Hier wil ik meer over weten
Aura Smart Air geavanceerd filter zuivert de lucht binnenshuis en rekent af met het Covid-19 virus.
error: Content is protected !!