Aura Smart Air in uw sportschool

““De eerder genoemde superspreader-events tonen aan dat gedragsmaatregelen (zoals anderhalve meter afstand houden) schijnveiligheid bieden in afgesloten en slecht geventileerde ruimtes. We moeten ze natuurlijk wel in acht blijven nemen, maar aerosolen die virussen bevatten kunnen onder bepaalde omstandigheden tot drie uur in de binnenlucht blijven zweven. Daarom is het zo belangrijk om de binnenlucht continu te verdunnen, ofwel goed te ventileren.”

– REHVA dr. ir. Atze Boerstra

Aura Smart Air rekent af met COVID-19 in uw sportschool!

Door het COVID-19 virus zijn we ons er nog meer van bewust hoe gevaarlijk het voor onze gezondheid is als we in slecht geventileerde ruimtes zijn. De ernstige gevolgen van deze wereldwijde crisis zijn elke dag op het nieuws te zien.

De wetenschap toont inmiddels aan dat gedragsmaatregelen (zoals anderhalve meter afstand houden) schijnveiligheid bieden in afgesloten en slecht geventileerde ruimtes. We moeten ze natuurlijk wel in acht blijven nemen, maar aerosolen die virussen bevatten, kunnen onder bepaalde omstandigheden tot drie uur in de binnenlucht blijven zweven.

Goede ventilatie met buitenlucht is het toverwoord, maar wat als u die mogelijkheden niet kan bieden? Zijn aanpassingen aan het bestaande ventilatiesysteem in uw sportschool te duur? Of is het bouwkundig gezien niet mogelijk? Kunnen de ramen niet of onvoldoende open? Budgettaire redenen of bouwkundige uitdagingen kunnen een streep trekken door uw plannen. Voor al deze vraagstukken zijn de Aura Smart Air units een kostenbesparende en praktische oplossing. Er is alleen een stopcontact en WiFi nodig.

Aura Smart Air filtert in 1 uur 2,5 x de ruimte en vernietigt bovendien de celmembranen van het COVID-19 virus. Zo biedt u snel en tegen lage kosten direct een goede en gezonde binnenlucht aan uw klanten en personeel!

Virus, aerosolen, HEPA filter, ionisatie en UVC LED

Een virus bestaat uit genetisch materiaal (DNA of RNA) met daaromheen een verpakking (een schil). Zonder een ‘gastheer’ of ‘gastvrouw’ kan een virus helemaal niets. Het virus gebruikt de bouwstoffen van zijn gastheer om zichzelf te reproduceren.

Als de gastheer uitademt, praat, zingt of hoest dan komen er uit zijn mond allemaal kleine druppeltjes. Griepvirussen liften mee met die kleine druppeltjes. Vervolgens reist het via de lucht naar een nieuwe gastheer, en gaat het samen met de ingeademde lucht het lichaam binnen. Daar probeert het – nog steeds verpakt in een druppeltje – mee te liften tot aan de longblaasjes, diep in de longen en daar is de longwand heel dun: slechts één cellaag dik. Ons afweersysteem is daar zwak: er zijn veel minder virusdeeltjes nodig om je ziek te maken.

De kleinste druppeltjes noemen we ‘aerosolen’, deze blijven juist heel erg lang zweven in de lucht. Als er niet goed geventileerd wordt, kunnen ze urenlang in de lucht blijven circuleren. Ze kunnen daarbij enorme afstanden afleggen.

Van ventilatie weten we inmiddels dat het een belangrijke rol kan spelen in het schoonhouden van lucht. Als je goed ventileert en de ramen tegen elkaar open zet, dan zijn aerosolen vervlogen.

Er is echter nog een manier om de binnenlucht te zuiveren; ionisatie via een sterionizer. Wat deze techniek doet is met een elektrische lading negatieve ionen de lucht inbrengen. Deze ionen hechten zich vast aan vuile stoffen als fijnstof, pollen, bacteriën, virussen en zorgen dat deze onschadelijk gemaakt worden. Bij deze gepatenteerde technologie is aangetoond door wereldwijd onderzoek dat het risico op aerogene virusoverdracht wordt gereduceerd tot 97 procent.

Aura Smart Air rekent af met het virus op aerosolen via gepatenteerde filter- en ionisatie techniek!

Wanneer het virus via de aerosolen in het filtersysteem wordt gezogen, komt het virus terecht in het gepatenteerde Ray-filter™, dit is een met koper ingebed HEPA filter, daarna wordt het virus blootgesteld aan de gepatenteerde sterionizer™ en tenslotte aan UVC-LED.

Aura Smart Air is het enige systeem in zijn soort ter wereld dat met succes COVID-19 specifieke klinische onderzoeken heeft ondergaan.

Zorgeloos trainen, ook in tijden van corona

We hoeven u niet te vertellen wat een impact de coronacrisis heeft op bedrijven. Wellicht zijn er al veel van uw leden noodgedwongen thuis gebleven en komen zij voorlopig niet meer sporten? Dit komt uiteindelijk ook weer niet ten goede van hun gezondheid. Hoe fijn zou het zijn, wanneer ieder lid van uw sprotschool weer veilig kan trainen in uw sportschool? Aura Air is de beproefde en betaalbare oplossing. Wij vertellen u er graag meer over.

Aura Smart Air biedt uw sporters en personeel een veilige werkplek, want het zuivert de binnenlucht voor 99,9% van bacteriën, pollen, fijnstof, schimmels en virussen, waaronder ook het COVID-19 virus!

Neem de angst weg bij uw leden

Neem de angst weg bij uw leden en laat ze met een gerust hart sporten in uw sportschool, want elke ruimte voorzien van een of meerdere Aura Smart Air units zuivert de binnenlucht.

Aura Smart Air geavanceerd filter zuivert de lucht binnenshuis en rekent af met het Covid-19 virus.

Veilig sporten in uw sportschool!

Elkaar in levenden lijve zien en fysiek sporten, het is goed voor ons allemaal. Ook levert het een positieve bijdrage aan de gezondheid van werknemers. Mensen houden van mensen. Aura Smart Air maakt het weer mogelijk om samen te sporten. Veilig en vertrouwd.

Via het optionele ‘dashboard programma’ kan uw manager op een LED scherm de luchtkwaliteit van alle Aura Smart Air units in de verschillende ruimtes monitoren.

Wanneer de vooraf ingestelde waarden overschreden worden ontvangt de manager een waarschuwing vanuit het centrale systeem.

Met de app realtime op de hoogte blijven

Aura Smart Air geavanceerd filter zuivert de lucht binnenshuis en rekent af met het Covid-19 virus.

Abonnement of kopen!

Aura Smart Air units zijn te koop of te verkrijgen in een voordelig abonnement van 24 of 36 maanden. Eén Aura Smart Air unit kan 50m2 beslaan. Wij bieden kortingen aan op een bestelling van meerdere units of u kunt kiezen voor een aantrekkelijk abonnement waarin ook de extra filters en gebruik van de app zijn meegenomen. Zo bespaart u enorm op grote investeringen. Bovendien kunnen wij de Aura Smart Air units ook voor u plaatsen, aansluiten en inregelen. Wij vertellen u daar graag meer over.

Kies voor Aura Smart Air in uw sportschool

  • Als u de gezondheid van uw leden en personeel op #1 hebt staan
  • Omdat u zich ook nu wilt blijven onderscheiden
  • Omdat Aura Smart Air de positie van uw bedrijf verbetert en versterkt.

Wilt u:

  • Het beste voor u en uw leden en werknemers?
  • Uw leden verwelkomen in een veilige omgeving met schone lucht, ook tijdens een pandemie?
  • Meer winst genereren?
  • Aura Smart Air units kopen of gebruiken via een abonnement?

Maak dan een afspraak met ons enthousiast team

  • Wij komen vrijblijvend bij u langs
  • U ontvangt een demo en uitleg over Aura Smart Air
  • U krijgt inzage in de onderzoeksresultaten
Hier wil ik meer over weten
Aura Smart Air geavanceerd filter zuivert de lucht binnenshuis en rekent af met het Covid-19 virus.
error: Content is protected !!