Aura Smart Air in uw verpleeghuis of verzorgingshuis

“Alle grote kantoorgebouwen, ziekenhuizen en verpleeghuizen hebben mechanische ventilatie. De ramen kunnen er vaak niet open. Deuren schuiven automatisch dicht. Verse lucht wordt via luchtkanalen en plafondroosters naar de vertrekken getransporteerd. Afgewerkte lucht wordt weggezogen. Vaak gaat een deel van die lucht na filtering weer terug het gebouw in om warmte en dus energie te besparen. Circuleert op deze manier ook het coronavirus? Ventilatiesystemen in ziekenhuizen zijn zo ontworpen dat virussen zich niet verspreiden, maar in verzorgingshuizen is dat vaak niet het geval.”

– Elsevier Weekblad

Bij een corona-uitbraak in een verpleeghuis in Maassluis heeft het ventilatiesysteem van het pand waarschijnlijk een rol gespeeld bij de verspreiding van het virus”, melden de Volkskrant en EenVandaag woensdag op basis van een vertrouwelijk RIVM-rapport.

Zeventien bewoners en achttien medewerkers van verpleeghuis De Tweemaster raakten in juni besmet, ondanks dat het personeel chirurgische mondmaskers droeg. Alleen in de pauzes gingen de maskers af. Zes bewoners overleden uiteindelijk aan COVID-19.

Omdat het aantal besmettingen door onbekende reden snel steeg, werd het ventilatiesysteem in de gedeelde woonkamer onderzocht. Deeltjes van het coronavirus zouden toen zijn aangetroffen op onderdelen van het ventilatiesysteem dat lucht door één ruimte laat circuleren.

– De Volkskrant

Aura Smart Air rekent af met COVID-19 in elke kamer!

We hoeven u niet te vertellen wat een impact het coronavirus heeft in uw branche. Uw werknemers en kwetsbare bewoners hebben een enerverende tijd achter de rug, waardoor nog altijd de angst regeert. Met man en macht wordt gewerkt aan het voorkomen van corona. Aura Smart Air kan een grote zorg wegnemen en ook een beproefde oplossing bieden voor uw verzorgings- of verpleeghuishuis. Aura Smart Air is betaalbaar en vraagt geen dure investeringen. Wij vertellen u daar graag meer over.

Door het COVID-19 virus zijn we ons er nog meer van bewust hoe gevaarlijk het voor onze gezondheid is als we in slecht geventileerde ruimtes zijn. De ernstige gevolgen van deze wereldwijde crisis zijn elke dag op het nieuws te zien.

Goede ventilatie met buitenlucht is het toverwoord, maar wat als u die mogelijkheden niet kan bieden? Zijn aanpassingen aan het bestaande ventilatiesysteem in uw verpleeghuis te duur? Of is het bouwkundig gezien niet mogelijk? Kunnen de ramen niet of onvoldoende open? Budgettaire redenen of bouwkundige uitdagingen kunnen een streep trekken door uw plannen. Voor al deze vraagstukken zijn de Aura Smart Air units een kostenbesparende en praktische oplossing. Er is alleen een stopcontact en WiFi nodig.

Aura Smart Air filtert in 1 uur 2,5 x de ruimte en vernietigt bovendien de celmembranen van het COVID-19 virus. Zo biedt u snel en tegen lage kosten direct een goede en gezonde binnenlucht aan uw bewoners en personeel!

Zorgeloos wonen, ook in tijden van corona

Aura Smart Air biedt uw bewoners een veilige kamer, want het zuivert de binnenlucht voor 99,9% van bacteriën, pollen, fijnstof, schimmels en virussen, waaronder ook het COVID-19 virus! Ook in de gezamenlijke huiskamer kunnen bewoners elkaar door Aura Smart Air zorgeloos ontmoeten.

 

Neem de angst weg bij uw bewoners

Neem de angst weg bij uw bewoners en laat ze met een gerust hart verblijven in uw verpleeghuis of verzorgingshuis, want elke ruimte voorzien van een Aura Smart Air unit zuivert de lucht. Hoe fijn om hen daarmee van dienst te zijn. Ook de familie zal vader of moeder, opa of oma met een veilig gevoel kunnen bezoeken en achterlaten.

Stel de gezondheidsbehoeften in per kamer!

De Aura Smart Air app past de prestaties van de unit aan naar de gezondheidsbehoeften van de gebruiker. U stelt dit zelf gemakkelijk vooraf in. Heeft uw bewoner bijvoorbeeld last van een pollenallergie of andere klachten aan de luchtwegen? Dan kunt u dit zelfs per kamer instellen. Daarom is de luchtkwaliteit altijd optimaal en volgens uw wensen.

Via de app realtime op de hoogte blijven

Aura Smart Air geavanceerd filter zuivert de lucht binnenshuis en rekent af met het Covid-19 virus.

Via het optionele ‘dashboard programma’ kan uw supervisor op een LED-scherm de luchtkwaliteit van alle Aura Smart Air units in de kamers monitoren.

Wanneer de vooraf ingestelde waarden overschreden worden, of als een bewoner toch een sigaret rookt in de kamer, wordt er een waarschuwing gegeven aan het centrale systeem zodat de supervisor actie kan ondernemen. Aura Smart Air detecteert rook, zelfs al voordat de rookmelder dat doet.

Aura Air is een alles-in-één systeem voor luchtzuivering

Verpleeg- en verzorgingshuizen kunnen een breed scala aan potentiële problemen hebben als het gaat om de kwaliteit van de binnenlucht. Vieze geuren en het ontbreken van schone lucht in de kamers zijn ongewenst. Dit kan zelfs leiden tot een negatief effect op de algehele tevredenheid van de bewoners.

Hoe werkt het?

Aura Smart Air filtert én desinfecteert binnenlucht met een uniek zuiveringsproces in 4 fasen, terwijl de kwaliteit ervan in realtime nauwlettend wordt bewaakt.

Aura Smart Air maakt gebruik van een pre-filter, een gepatenteerd met koolstof en koper doordrenkt ‘Ray’-filter, een HEPA-filter, en ultraviolette UVC-LED techniek. De stereonisator genereert positieve en negatieve ionen om de binnenlucht te zuiveren.

Handzame unit

De verrassend compacte unit kan aan de muur of het plafond worden gemonteerd en heeft alleen een stopcontact en WiFi nodig.

Informeer uw bewoners in de kamer

Met een A5 plexiglas tafelstandaard in de kamer informeert u uw bewoners over de aanwezigheid van de Aura Smart Air unit. Met een korte uitleg kunnen zij en hun familie lezen hoe de Aura Smart Air unit de lucht in de kamer zuivert.

Aura Smart Air geavanceerd filter zuivert de lucht binnenshuis en rekent af met het Covid-19 virus.

Abonnement of kopen!

Aura Smart Air units zijn te koop of te verkrijgen in een voordelig abonnement van 24 of 36 maanden. Eén Aura Smart Air unit kan 50m2 beslaan, voldoende voor 1 kamer. Wij bieden kortingen aan op een bestelling van meerdere units of u kunt kiezen voor een aantrekkelijk abonnement waarin ook de extra filters en gebruik van de app zijn meegenomen. Zo bespaart u enorm op grote investeringen. Bovendien kunnen wij de Aura Smart Air units ook voor u plaatsen, aansluiten en inregelen. Wij vertellen u daar graag meer over.

Kies voor Aura Smart Air in uw verpleeghuis

 • Omdat de gezondheid van uw bewoners op #1 staat
 • Omdat u zich ook nu wilt blijven onderscheiden
 • Omdat Aura Smart Air de positie van uw verpleeghuis verbetert en versterkt
 • Omdat een abonnement een betaalbare optie is

Wilt u:

 • Het beste voor uw bewoners en medewerkers?
 • Uw positie als verpleeghuis verbeteren en versterken?
 • Ook de familieleden van de bewoners verwelkomen in een veilige en schone lucht omgeving, ook tijdens een pandemie?
 • Aura Smart Smart Air units kopen of gebruiken via een abonnement?

Maak dan een afspraak met ons enthousiast team

 • Wij komen vrijblijvend bij u langs
 • U ontvangt een demo en uitleg over Aura Smart Air
 • Wij geven inzage in de onderzoeksresultaten
Hier wil ik meer over weten
Aura Smart Air geavanceerd filter zuivert de lucht binnenshuis en rekent af met het Covid-19 virus.
error: Content is protected !!