Aura Smart Air in uw zorgpraktijk

Luchtkwaliteit heeft een grote invloed op onze gezondheid, vooral op die van onze longen. Dit geldt voor de buitenlucht, maar zeker ook voor de lucht in de praktijk. Wist u dat de kwaliteit van de binnenlucht vaak 5 x slechter is dan de buitenlucht? En dat de luchtkwaliteit binnen een ruimte een hoge concentratie fijnstof heeft, wat kan leiden tot allerlei gezondheidsklachten, concentratieverlies en slaapproblemen?

De binnenlucht van uw praktijk gezuiverd met Aura Smart Air

We hoeven u niet te vertellen wat een impact het coronavirus heeft in uw branche. U, uw cliënten en uw werknemers hebben een enerverende tijd achter de rug, waardoor nog altijd de angst regeert. Met man en macht wordt gewerkt aan het voorkomen van corona.

Aura Smart Air kan een grote zorg wegnemen en ook een beproefde oplossing bieden voor uw praktijk. Aura Smart Air is betaalbaar en vraagt geen dure investeringen. Door het COVID-19 virus zijn we ons er nog meer van bewust hoe gevaarlijk het voor onze gezondheid is als we in slecht geventileerde ruimtes zijn. De ernstige gevolgen van deze wereldwijde crisis zijn elke dag op het nieuws te zien. Hoe zorgen we ervoor dat iedereen veilig in praktijk verblijft?
Goede ventilatie met buitenlucht is het toverwoord, maar wat als u die mogelijkheden niet kan bieden? Zijn aanpassingen aan het bestaande ventilatiesysteem van uw gebouw te duur? Of is het bouwkundig gezien niet mogelijk? Kunnen de ramen niet of onvoldoende open? Budgettaire redenen of bouwkundige uitdagingen kunnen een streep trekken door uw plannen. Voor al deze vraagstukken zijn de Aura Smart Air units een kostenbesparende en praktische oplossing. Er is alleen een stopcontact en WiFi nodig!

Aura Smart Air geavanceerd filter zuivert de lucht binnenshuis en rekent af met het Covid-19 virus.

Veilig aan het werk

Stel uw cliënten gerust in de wachtkamer en de praktijkruimte. De perspex display informeert de cliënten en geeft aan dat de ruimte optimaal gezuiverd is door de Aura Smart Air.

Aura Smart Air is een alles-in-één systeem voor luchtzuivering in uw praktijk

Praktijkruimten kunnen een breed scala aan potentiële problemen hebben als het gaat om de kwaliteit van de binnenlucht. Vieze geuren en het ontbreken van schone lucht in de ruimten zijn ongewenst. De lucht is bijvoorbeeld te droog of te vochtig, waardoor medewerkers gezondheidsklachten ontwikkelen, zoals misselijkheid, duizeligheid en concentratieverlies. Dit kan zelfs leiden tot ziekmeldingen van uw werknemers.

Hoe werkt het?

Aura Air filtert én desinfecteert binnenlucht door middel van een uniek zuiveringsproces in 4 fasen, terwijl de kwaliteit ervan in realtime nauwlettend wordt bewaakt.

Aura Smart Air maakt gebruik van een pre-filter, een gepatenteerd met koolstof en koper doordrenkt ‘Ray’-filter, een HEPA-filter, en ultraviolette UVC-LED techniek. De stereonisator genereert positieve en negatieve ionen om de binnenlucht te zuiveren. Frisse lucht binnen, daar werken we beter bij.

Handzame unit

De verrassend compacte unit kan aan de muur of het plafond worden gemonteerd en heeft alleen een stopcontact en WiFi nodig.

Via het optionele ‘dashboard programma’ kan uw manager op een LED scherm de luchtkwaliteit van alle Aura Smart Air units in de kantoren monitoren.

Wanneer de vooraf ingestelde waarden overschreden worden ontvangt de manager een waarschuwing vanuit het centrale systeem.

Met de app realtime op de hoogte blijven

Aura Smart Air geavanceerd filter zuivert de lucht binnenshuis en rekent af met het Covid-19 virus.

Abonnement of kopen!

Aura Smart Air units zijn te koop of te verkrijgen in een voordelig abonnement van 24 of 36 maanden. Eén Aura Smart Air unit kan 50m2 beslaan. Wij bieden kortingen aan op een bestelling van meerdere units of u kunt kiezen voor een aantrekkelijk abonnement waarin ook de extra filters en gebruik van de app zijn meegenomen. Zo bespaart u enorm op grote investeringen. Bovendien kunnen wij de Aura Smart Air units ook voor u plaatsen, aansluiten en inregelen. Wij vertellen u daar graag meer over.

Kies voor Aura Smart Air in uw praktijk

  • Als u de gezondheid van uw personeel op #1 hebt staan
  • Omdat u zich ook nu wilt blijven onderscheiden
  • Omdat Aura Smart Air de positie van uw bedrijf verbetert en versterkt.

Wilt u:

  • Het beste voor u en uw cliënten?
  • Uw werknemers en cliënten verwelkomen in een veilige omgeving met schone lucht, ook tijdens een pandemie?
  • Aura Smart Air units kopen of gebruiken via een abonnement?

Maak dan een afspraak met ons enthousiast team

  • Wij komen vrijblijvend bij u langs
  • U ontvangt een demo en uitleg over Aura Smart Air
  • U krijgt inzage in de onderzoeksresultaten
Hier wil ik meer over weten
Aura Smart Air geavanceerd filter zuivert de lucht binnenshuis en rekent af met het Covid-19 virus.
error: Content is protected !!