Aura Smart Air in uw woning

Luchtkwaliteit heeft invloed op uw gezondheid, vooral op die van uw longen. Dit geldt voor de buitenlucht, maar zeker ook voor de lucht in huis. We staan daar niet elke dag bij stil, maar wist u dat de luchtkwaliteit binnen vaak 5 x keer meer vervuild is dan de buitenlucht? Dat kan leiden tot allerlei gezondheidsklachten, zoals concentratieverlies en slaapproblemen.
(Lees het TNO rapport uit 2019)

Wat vindt u het belangrijkste in het leven?

Een inkoppertje natuurlijk. De meeste mensen vinden hun gezondheid en die van hun geliefden het allerbelangrijkste. Onzekerheid daarover vinden we vervelend. Aura Smart Air biedt een oplossing voor mensen die wakker liggen van het coronavirus. Wat er buiten de deur gebeurt, daar hebben we geen directe invloed op. Maar thuis hebben we zelf de regie. Aura Smart Air verzekert uw gezin van gezonde zuivere lucht in alle kamers waar een Aura Smart Air unit hangt.

Zuivere lucht voor het hele gezin

Aura Smart Air zorgt dat uw gezin schone en geen ongezonde lucht inademt. Het zuivert de binnenlucht voor 99,9% van bacteriën, pollen, fijnstof, schimmels en virussen, waaronder ook het COVID-19 virus.

Astma of allergieën?

Komen er astma of allergieën voor in uw familie? Zoals een pollen- of bomenallergie? Binnenshuis zal Aura Smart Air voor een aanzienlijke verbetering van de klachten zorgen. De schone lucht voorkomt daarnaast problemen met slapen en concentratie. U doet wat u kunt en beschermt uw gezin met Aura Smart Air.

Aura Smart Air geavanceerd filter zuivert de lucht binnenshuis en rekent af met het Covid-19 virus.

Uw woning COVID-19 proof met Aura Smart Air

Door het COVID-19 virus zijn we ons er nog meer van bewust hoe gevaarlijk het voor onze gezondheid is als we in slecht geventileerde ruimtes zijn.
Koop daarom nu Aura Smart Air units voor veilige en gezonde lucht in uw woonhuis.

Korting bij meer units!

Eén Aura Smart Air-apparaat kan 50m2 beslaan, dus het gemiddelde huis heeft er meer dan één nodig. Daarom bieden we kortingen aan op een bestelling van meer units zodat niet alleen de woonkamer maar ook de slaapkamer(s) voorzien kunnen worden van schone lucht.

Hoe werkt het?

Aura Smart Air filtert én desinfecteert binnenlucht met een uniek zuiveringsproces in 4 fasen, terwijl de kwaliteit ervan in realtime nauwlettend wordt bewaakt.

Aura Smart Air maakt gebruik van een pre-filter, een gepatenteerd met koolstof en koper doordrenkt ‘Ray’-filter, een HEPA-filter, en ultraviolette UVC-LED techniek. De stereonisator genereert positieve en negatieve ionen om de binnenlucht te zuiveren.

Handzame unit

De verrassend compacte unit kan aan de muur of het plafond worden gemonteerd en heeft alleen een stopcontact en WiFi nodig.

Blijf via de app op de hoogte van de luchtkwaliteit

Aura Smart Air geavanceerd filter zuivert de lucht binnenshuis en rekent af met het Covid-19 virus.

Gemakkelijke bediening per app

Word met de app op de hoogte gebracht van de kwaliteit van de binnenlucht in iedere ruimte waar de Aura Smart Air aanwezig is. Of er bijvoorbeeld wel of geen raam opengezet kan worden door de aanwezigheid van pollen in de buitenlucht, of omdat er door teveel fijnstof in de buitenlucht het niet verstandig is om te gaan joggen enzovoorts, dan zal de app dit vermelden. De Aura Smart Air-app past de prestaties van het apparaat aan naar de gezondheidsbehoeften van de gebruiker. U stelt dit zelf gemakkelijk vooraf in. Daarom is de luchtkwaliteit altijd optimaal en volgens uw wensen.

Wilt u:

• Zuivere lucht voor uw gezin?
• Visite ontvangen in een veilige omgeving met schone lucht, ook tijdens een pandemie?
• Aura Smart Air units kopen of via een abonnement gebruiken ?

 

 Klik dan op onderstaande button

error: Content is protected !!